Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
TekstilTorvet
Nystedvej 1, 7400 Herning
webshop@tekstiltorvet.dk
88443366 ( kl. 10.00 til 13.00)

 

Betaling
TekstilTorvet.dk accepterer følgende korttyper: Dankort, Visa Dankort, MasterCard og Mobilepay. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra TekstilTorvet.dk, og der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL) og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken TekstilTorvet.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Vi tager ikke kortgebyrer.

Bestilling / Ordrebekræftelse
Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail og du vil indenfor 2 arbejdsdage modtage besked pr. mail, hvis der skulle være problemer med levering (ved udsolgt vare, forsinkelser ol.)

Fragt / Levering
Vi sender ordrer alle hverdage og under normale omstændigheder vil en ordre blive afsendt samme dag, hvis ordren er placeret inden kl. 12.00. Så snart pakken er afsendt vil du modtage et tracking nr. hvor du kan følge pakken. Vi tager forbehold for forsinkelser og udsolgte varer. Ved varer som skal skaffes hjem, vil der gå 3-4 hverdage inden de sendes.

Leveringstid
Danmark: 1-5 dage.

Fragtomkostninger
TekstilTorvet.dk bruger GLS, og prisen er 49kr. Vi betaler portoen ved køb over 500 kr.

Ikke afhentede pakker fra pakkeshop
Ikke afhentede pakker, der kommer retur til TekstilTorvet.dk, fratrækkes de reelle omkostninger. Det resterede beløb på ordren bliver sat tilbage på kortet der blev anvendt ved købet.

 

Ombytning / Returnering
Varen returneres til:

TekstilTorvet
Nystedvej 1
7400 Herning
Husk at vedlægge kopi af følgeseddel, faktura eller returseddel som du finder her: returseddel

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, brug evt. returformular nederst på siden. 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen og ikke til pakkeshop.

 

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@tekstiltorvet.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
TekstilTorvet.dk ønsker varen returneret hurtigst muligt, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. TekstilTorvet.dk skal underrettes inden 14 dage hvis varen ønskes returneret. Varen skal senest være retur inden 30 dage. Varen byttes kun når butiks- og leverandør mærkat er intakt og stadig sidder på varen. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Hvis varen har mistet værdi, og er værdiforringet, fratrækker vi et beløb fra varen. Alle varer, der returneres, skal være forsvarligt indpakket. Ønsker du at bytte varen til en anden størrelse eller farve, skal du returnere varen og bestille en ny på webshoppen. Når vi modtager returvaren, overføres pengene automatisk til din konto. Det sikrer, at den ønskede størrelse ikke er udsolgt i mellemtiden. Varen skal returneres til Tekstiltorvet.dk, Nystedvej 1, 7400 Herning og ikke til en pakkeshop.  VIGTIGT: Husk at vedlægge kopi af kvittering, følgeseddel eller faktura.
Standardfortrydelsesformular Udskrives og medsendes, se nederst på siden.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder dit køb.

 

Reklamation
Reklamationer over fejl eller mangler ved en vare, skal ske indenfor rimelig tid efter, at fejlen er opdaget.

NB. Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt efter, at vi har modtaget varen, og at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes.

 

Persondatapolitik
For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Tlf. og e-mailadresse.
Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre.
TekstilTorvet.dk behandler alle oplysninger 100 % fortroligt, og i overens bestemmelse med persondataloven.

 

Er du i tvivl
Hvis du i tvivl om noget, kan du kontakte os på mail: webshop@tekstiltorvet.dk
Eller på tlf. 88443366 mellem kl. 10.00 - 13.00


Hent fortrydelsformular her